Tiukka vittu eläinseksiä

tiukka vittu eläinseksiä

D nojoo no nii. D se tässä oliki kaikista kummallisinta. D se tässä oliki kaikista kummallisinta Oliks jätkä kovin kokenu? Jos ei ollu kovin kokenu, nii oisko se sit koettanu tunkee väärässä kulmassa? Ja eiks naisilla oo aina pikkasen erilaiset, nii ehkei se tajunnu sun kroppaa? D sano et ei oo kuulemma ennen itellekkää käyny nuin ja ei kuulemma yhtää ymmärtäny et miten nuin voi olla xdd tiiä sit. Onko sua tai jätkää jännittänyt? Vai onko yritetty liian nopeesti turhan kuivilta?

Mut oli syy mikä vaan, kusipäistä toimintaa jätkältä. Itellä kans oli alussa samankaltaisia ongelmia tämän hetkisen panon kanssa ku aika tiukka olen vaikka märkä kuitenkin, mutta jos ei ekal onnistunu nii lisää lämmittelyä, sormia pelii ja jätkältäki tuli aina vaa jotain "ei mitää kato kohta uusiks".

Suosittelisin samaa sinne päin. Joo-o, kyllä se kuulostaa että siinä miehessä oli tällä kertaa vika, eikä sinussa. Tää kesu on läbs koska nainen nähdään jotenkin passiivisena. Kaikki sai alkunsa rahasta, tai paremminkin sen puutteesta. Olimme rakentaneet uuden talon ja maksoin lainanlyhennyksiä pienestä palkastani. Talous tahtoi olla tiukilla ja usein tuli riitaa vaimon kanssa raha-asioista. Minä en lyö naista koskaan, mutta huuto ja syyttely saivat joskus mahtavat mittasuhteet, kuten nytkin.

Mykkäkoulu oli taas kerran valmis alkamaan, puolin ja toisin. Vaimo sanoi lähtevänsä kotikaupunkiinsa vanhempiensa luo hetkeksi miettimään ja rauhoittumaan. Olihan meillä siinä jo puhetta meidän suhteestakin ja siitä, kuinka meillä ei tahdo enää yhteiselo sujua. Mitäs minä nyt teen, aamulla tavallinen työpäivä ja yksinäinen yö edessä.

Minä olen sellainen, etten osaa mennä ajoissa yksin nukkumaan, vaan kahkin ja teen joitain pikkuhommia iltamyöhään. Olihan puhelinluettelossa numeroita, joihin soitella. Keskustelulinja, jossa oli useita numeroita, tuntui houkuttelevalta ajatukselta tässä tilanteessa.

Sinne soitettuani yöllä noin kahdentoista jälkeen sain näppäillä useasti nuo numerot, ennen kuin joku toinen yksinäinen oli langanpäässä. Puhelinyhtiömme tarjoama keskustelufoorumi oli halpa vielä siihen aikaan, muistaakseni jotain 10 penniä minuutilta, ja rupatellessa kului melkoisia tuokioita, kun sattui hyvä juttukumppani kohdalle.

Sitten yksi soittaja tuntui ymmärtävän ajatuksiani ja syytäni soitella yöllä linjoille. Hänen ikäänsä ei pystynyt päättelemään pelkän äänen perusteella. Tumma ja rauhallinen naisen puheääni sai minut kiinnostumaan enemmän ja enemmän juttukaverista. Puhelu katkesikin välillä, mutta nainenkin palasi vielä samalle linjalle ja lopuksi sain kysyttyä hänen lankanumeronsa, jolloin ei tarvinnut soittaa linjan kautta. Aikamme juteltuamme päätimme keskustelun, kunnes minä seuraavana päivänä soitin taas hänen numeroonsa ja uhkasin tulla käymään vierailulle hänen luokseen.

Hän ei missään vaiheessa tyrmännyt minua ja toivotti minut tervetulleeksi kotiinsa. Oli muistaakseni sunnuntai-ilta, kun ajelin naisen luokse 50 kilometrin matkan ja jännityksellä odotin ensitapaamistamme.

Oven tuli avaamaan tukevahko, vanhempi, siisti tumma nainen. Hänen hiuksensa oli värjätty pikkaisen punertavaksi ja ne olivat todella vankat. Nainen oli suorittanut opistotasoisen koulun ja toiminut itsenäisenä yrittäjänä viimeiset yhdeksän vuotta. Yksin hän oli asustellut viimeiset viisi vuotta, ja sanoi, ettei ollut saanut koskettaa miestä näinä viimeisenä viitenä vuotena. Sain myöhemmin vasta tietää hänen ikänsä, 63 vuotta, kun näin hänen henkilötunnuksensa jostain pöydälle jääneestä asiakirjasta.

Minä itse olin silloin vuotias. Jutustelu sujui hyvin ja minä päätin lopulta tehdä rohkean vedon. Suutelin kesken kaiken naista suoraan suulle. En tiedä, miksi päätäni pyörrytti, mutta tuntui todella kuin jokin huimaus olisi iskenyt mieheen.

Hän vastasi tulisesti antamaani suudelmaan enkä minä tahtonut pystyssä pysyä. Istahdin olohuoneen nahkaiseen nojatuoliin ja sain heti syliini tämän jo iäkkäämmän naisen.

Suutelu jatkui ja tilanne lähti kuin aivan itsestään etenemään siihen suuntaan, mistä ei ollut enää paluuta. Ei puhuttu enää mitään, vaan hämärässä olohuoneessa lämpimänä elokuun iltana me ikään kuin sulimme toistemme syliin. Hyväilin naisen niskaa ja runsaita rintoja vaatteiden läpi. Tunsin, kuinka hän halusi aina vain enemmän ja enemmän. Hänellä oli polvipituinen hame ja jonkinlaiset todella kiinteät alushousut niiden alla, sekä jonkinlainen tukiliivisysteemi yllään.

Toinen käteni työntyi naisen reisien väliin eikä hän yhtään vastustellut, vaan levitti sukkahousuilla verhottuja reisiään erilleen. Työnsin kättäni aina vain syvemmälle hänen jalkovälissään ja lopulta sormeni kosketti hänen häpykumpuaan.

Nainen innostui vielä enemmän ja suuteli minua yhä kiihkeämmin. Tunsin, että hän oli todella kaivannut miehen kosketusta pidemmän aikaa. Nainen hieroi minun etumustani housujen päältä ja tunnusteli kovana seisovaa elintäni farkkujen läpi.

Hän teki aina samoja asioita minulle, mitä minä hänelle. Otin hänen paitansa pois ja hyväilin hänen kiinteitä täyteläisiä rintojaan hellästi rintaliivien päältä ja huomasin pienet nännit rintojen päissä. Ne olivat ihan kovettuneet ja halukkaat suudelmille, joita en säästellyt.

Olimme vieläkin siinä nojatuolissa keskellä olohuonetta. Päätin mennä vieläkin pidemmälle. Yritin työntää vasenta kättäni naisen hameen ja pikkuhousujen vyötäröstä alaspäin, mutta se oli todella vaivalloista, koska hänellä oli jonkinlaiset tukihousut jalassa. Onnistuin kuitenkin sen verran, että sormeni kosketti hänen alapäänkarvoitustaan ja lopulta isojen häpyhuulien yläosaa.

Tiukka vittu eläinseksiä -

Sara oli samanikäinen kuin minä, siis 15, vaikka olisi varmasti päässyt näköisenään ihan mihin tahansa baariin tai klubiin, ilman että olisi kysytty papereita. Jossain vaiheessa iltaa vanhempani ja muut sukulaiset päättivät lähteä kalastamaan ja kyselivät minua ja Saraa mukaan. Istuin autossa takapenkillä matkalla Turun saaristoon vanhempieni kanssa. Sitten otin kalustani kiinni ja ohjasin sen Saran litisevään pilluun. Pyysin anteeksi häneltä ja nousin ylös. D nojoo no nii. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Teinitytön pillu on tiukka ja märkä. Hän alkoi ratsastaa minulla aivan tajuttomassa rytmissä.

Kirjoitan todellisesta elämästä ajalta, jolloin taloudellinen lamakausi oli jo jäämässä Suomessa taakse. Kaikki sai alkunsa rahasta, tai paremminkin sen puutteesta. Olimme rakentaneet uuden talon ja maksoin lainanlyhennyksiä pienestä palkastani. Talous tahtoi olla tiukilla ja usein tuli riitaa vaimon kanssa raha-asioista.

Minä en lyö naista koskaan, mutta huuto ja syyttely saivat joskus mahtavat mittasuhteet, kuten nytkin. Mykkäkoulu oli taas kerran valmis alkamaan, puolin ja toisin. Vaimo sanoi lähtevänsä kotikaupunkiinsa vanhempiensa luo hetkeksi miettimään ja rauhoittumaan. Olihan meillä siinä jo puhetta meidän suhteestakin ja siitä, kuinka meillä ei tahdo enää yhteiselo sujua.

Mitäs minä nyt teen, aamulla tavallinen työpäivä ja yksinäinen yö edessä. Minä olen sellainen, etten osaa mennä ajoissa yksin nukkumaan, vaan kahkin ja teen joitain pikkuhommia iltamyöhään. Olihan puhelinluettelossa numeroita, joihin soitella.

Keskustelulinja, jossa oli useita numeroita, tuntui houkuttelevalta ajatukselta tässä tilanteessa. Sinne soitettuani yöllä noin kahdentoista jälkeen sain näppäillä useasti nuo numerot, ennen kuin joku toinen yksinäinen oli langanpäässä. Puhelinyhtiömme tarjoama keskustelufoorumi oli halpa vielä siihen aikaan, muistaakseni jotain 10 penniä minuutilta, ja rupatellessa kului melkoisia tuokioita, kun sattui hyvä juttukumppani kohdalle. Sitten yksi soittaja tuntui ymmärtävän ajatuksiani ja syytäni soitella yöllä linjoille.

Hänen ikäänsä ei pystynyt päättelemään pelkän äänen perusteella. Tumma ja rauhallinen naisen puheääni sai minut kiinnostumaan enemmän ja enemmän juttukaverista. Puhelu katkesikin välillä, mutta nainenkin palasi vielä samalle linjalle ja lopuksi sain kysyttyä hänen lankanumeronsa, jolloin ei tarvinnut soittaa linjan kautta. Aikamme juteltuamme päätimme keskustelun, kunnes minä seuraavana päivänä soitin taas hänen numeroonsa ja uhkasin tulla käymään vierailulle hänen luokseen. Hän ei missään vaiheessa tyrmännyt minua ja toivotti minut tervetulleeksi kotiinsa.

Oli muistaakseni sunnuntai-ilta, kun ajelin naisen luokse 50 kilometrin matkan ja jännityksellä odotin ensitapaamistamme. Oven tuli avaamaan tukevahko, vanhempi, siisti tumma nainen.

Hänen hiuksensa oli värjätty pikkaisen punertavaksi ja ne olivat todella vankat. Nainen oli suorittanut opistotasoisen koulun ja toiminut itsenäisenä yrittäjänä viimeiset yhdeksän vuotta. Yksin hän oli asustellut viimeiset viisi vuotta, ja sanoi, ettei ollut saanut koskettaa miestä näinä viimeisenä viitenä vuotena. Sain myöhemmin vasta tietää hänen ikänsä, 63 vuotta, kun näin hänen henkilötunnuksensa jostain pöydälle jääneestä asiakirjasta.

Minä itse olin silloin vuotias. Jutustelu sujui hyvin ja minä päätin lopulta tehdä rohkean vedon. Suutelin kesken kaiken naista suoraan suulle. En tiedä, miksi päätäni pyörrytti, mutta tuntui todella kuin jokin huimaus olisi iskenyt mieheen. Hän vastasi tulisesti antamaani suudelmaan enkä minä tahtonut pystyssä pysyä.

Istahdin olohuoneen nahkaiseen nojatuoliin ja sain heti syliini tämän jo iäkkäämmän naisen. Tää kesu on läbs koska nainen nähdään jotenkin passiivisena.

Usein käy uuden henkilön kanssa, niin että sormella ja kielellä naista avittaessa pilssivesi kyllä virtaa, mutta sitten valmistauduttaessa telakointiin kajuutta onkin ihan kuiva. Yleensä riittää kuitenkin, että vähän levittää sylkeä dikkiin ja ekan onnistuneen työnnön jälkeen ei ole mitään ongelmaa.

D tosin onneksi pillerit vähä auttanu tähän "ongelmaan". Pojan ilme kun tuijottaa sampona aloittajaa ja on "siis mitä vittuu tiukka pilde fuck! Yrittää vierittää syyt sun niskoille,vaikka pojassa selvästi vikaa! Sillä ei varmaan seisonut kunnolla, pehmeää penistähän ei oikein saa tungettua mihinkään. En ainakaan keksi mitään muuta syytä, koska jos olisit liian tiukka tai liian kuiva, tai mies yrittäisi tunkea väärään kohtaan tai väärään suuntaan, niin kyllä se olisi sattunut tai tuntunut ikävältä.

Ihan normaalia ei aina onnistu, mutta ymmärrän jätkän kommentointi asiaan ei ollut kivaa: Olihan minulla hyvä kroppa enkä muutenkaan ollut ihan sieltä rumimmasta päästä.

Oot kuumin jätkä, ketä oon ikinä hoidellu. Se sai minut kiihottumaan entisestäni. Tarrauduin Saraan ja aloin vetää hänen farkkujaan alas. Alta paljastui mustat, rusetilla varustetut stringit ja perse, josta en ollut osannut edes unelmoida.

Nyt Sara otti kiinni boksereistani, veti ne alas ja otti pois. Kaluni sai vihdoinkin nousta täysin miehekkäisiin mittoihin. Hän katsoi sykkivää kankeani hetken suu hieman auki.

Ennen kuin ehdin tehdä mitään, hän otti sen suuhunsa ja alkoi imeä. Hän imi ja pyöritteli kaluani suussaan kuin tikkaria, otti välillä ulos ja nuoli sen päätä pelkällä kielellä. En tajua, miten pystyin pidättelemään laukeamista, mutta jotenkin se onnistui.

Häilyin koko ajan laukeamisen rajoilla, mutta aina Sara lopetti ajoissa ja kiusasi minua kielellään. Otin Saran stringit pois päältä. Sara työnsi pääni haaroväliinsä ja aloin vaistomaisesti nuolla ja pyöritellä kieltäni häpyhuulten välissä ja klitoriksen päällä. Sara avusti samalla omalla kädellään ja voihki ihanasti ruotsiksi sanoja, joista en saanut mitään selvää, mutta jotka kuulostivat rajattoman seksikkäiltä.

Tunsin, kuinka Sara alkoi lähestyä orgasmia ja kuinka hänen kroppansa alkoi vavista ja nytkähdellä. Ne olivat täydelliset rinnat, aivan tajuttoman isot vuotiaiksi. Suomalaisilla ei sellaisia ole. Sitten otin kalustani kiinni ja ohjasin sen Saran litisevään pilluun. Saran pillu tuntui ihanan kireältä ja lämpimältä.

Aloin työntää edestakaisin ja molempien huohotukset kiihtyivät veto vedolta. Sara työnsi minut pois sisästään, kaatoi minut selälteni sohvalle, otti kullistani hyvän otteen ja tunki sen sisälleen. Hän alkoi ratsastaa minulla aivan tajuttomassa rytmissä. Katsoin, kun Saran rinnat pomppivat ihanasti ratsastuksen tahtiin ja kuinka me molemmat lähestyimme orgasmia hyvää vauhtia. Lopulta tunsin tulevani ja aloin huutaa kuin jokin eläin. Sara ulvahteli joitain ruotsin sanoja ja hänen pillunsa alkoi supistella, samalla kun minun iso lastini alkoi ryöpytä Saran sisään.

tiukka vittu eläinseksiä

0 thoughts on “Tiukka vittu eläinseksiä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *