Car seksilelu esittely

Esittelyn voi pitää sisällä tai ulkona. Kotona, mökillä, puistossa, hotellissa, saunakammarissa, laiturilla, veneessä, työpaikalla jne. Kunhan pääsee autolla kohtuullisen lähelle. Esittelyssä on niin miehille kuin naisille sopivia tuotteita. Ja suurin osa sopii myöskin yhdessä käytettäväksi. Esittely sopiikin yhtä hyvin niin miehille kuin naisillekin. Kaikki myytävät tuotteet mukana. Ei odottelua eikä rahojen keräilyä, tavaroiden jakoa eikä toimituskuluja. Lisäksi Collector lasku ja osamaksu.

Esittely on maksuton, eikä meillä ole minimiostosrajaa. Pitkistä matkoista veloitamme pienen korvauksen. Posted February 28, Mäkin oon ollut mukana yhden ystävättären polttareissa, jossa oli laitteita esillä. Oli ihanaa ja tytöt tykkäs. Vähän jotain erilaista, mutta erilainen ja edullinenkin vaihtoehto monille muille ideoille. Posted May 8, Posted May 9, Posted May 10, Oli tosi mukava, huumorintajunen ja asiansa osaava tuo esittelijä Paula.

Posted May 21, Ympäri Suomen löytyy esittelijöitä tästä osoitteesta http: Posted September 7, Muuten kaikki sujui mukavasti mutta yksi tuote oli loppunut maahantuojalta emmekä saaneet niitä muiden tuotteiden kanssa.

Jouduin hätyyttämään mielestäni kohtuuttoman paljon esittelijää; monta s-postia, soittoja ja tekstaria että hän ylipäätään vastasi että "lappu oli hukkunut" ja loppujen lopuksi vahvisti että tuote toimitetaan pikaisesti. Ongelma oli vain, että hän vahvisti väärään tuotteen. Nyt sitten odotellaan mitä saadaan vai saadaanko mitään.

Taas tuli vanha oppi mieleen; älä ikinä anna rahoja jos et saa tuotetta!!! Posted September 8, Hähää, mullapa joutuukin morsian itse pitämään seksiväline esittelyn! Tarkoituksena EI ole järjestää mitään noloa, vaan pieni muotoinen komedia pätkä, oikeastaan Muutama perus lelu, ei mitään liian irstasta, ja morsiammen tehtävänä esitellä tuotteet, mutta selostuksen ei tarvitse välttämättä liittyä aiheeseen! Esim värinädildon voi esitellä kertomalla että "tämä   kanan munavispilä on ergonomisesti muotoiltu, ja varustettu portaattomalla tehon säädöllä Ja morsian saa tietenkin sitten vaivanpalkaksi tuotteet itselleen pitämään tuoreessa avioliitossaan tunteet kuumina.

Posted May 18, Kyselisin polttareita jo järjestäneiltä sekä niitä vasta suunnittelevilta, millaisia kokemuksia seksiväline-esittelyistä on kertynyt, tai mitä sellaisilta odottaisitte. Vai saisiko tästä peräti enemmän irti, jos kyseessä on pari, joka harrastaa itsekin aikuisten leikkikaluja ja siten osaa kertoa seikkaperäisesti niiden käytöstä?

Oi tuo olis niin mun juttu! Pitää sitten tytöille varmaan vihajata. Minä en usko että sillä kovin vaikutusta ketä esittelee, toisaalta jos on vain nainen niin ilta pysyy "tyttöjen iltana"..

Posted May 23, Mulla ei ole kokemusta seksiväline-esittelyistä, mutta tunnelma olisi varmasti pilalla, mikäli sellainen ovesta esiin astuisi. Eli kannattaa olla tarkka, kelle sellaista järkkää. Posted June 26, Viime vuonna oli ystävän polttarit, jossa pidettiin mm. Kutsut oli kyllä ihan hyvät ja aluksi esittelijä pyysi tulevaa morsianta kertomaan, mikä esine mikäkin oli ja morsiammella tietysti oli silmät sidottuna huiviin, ettei hän tosiaankaan nähnyt mikä hänen kädessään milloinkin oli.

Niin ja morsian ei tiennyt että kyseessä oli seksikutsut, joten tuli kyllä hyviä kommentteja niistä esineistä ,joita morsian koitti.

Sitten tuon tunnustelun jälkeen morsiammelta otettiin pois huivi silmistä ja esittelijä alkoi kertomaan mitä milläkin välineellä tehdään yms.

Tuleva morsian ainakin tykkäs ja kyllä me muu polttariväki kans saatiin uutta infoa ja oli kyllä ihan hauskaa.. Posted August 9, Olen itse kuullut polttareista, joissa tällainen oli ja oli ollut ihan asiallinen ja mukava ilta. Omiin polttareihini en tätä haluaisi, sillä tiedän että polttariporukassa on sellaisia ystäviä, jotka menisivät tästä todella vaikeaksi. Eli meillä ei kyse edes pelkästään morsiammesta vaan muistkin polttarivieraista. Muutoin olen kuullut tällaisten iltojen olevan "tyttöjen" suosikkeja.

Eräs tuttuni siis järjesti illan työkavereilleen ja koko ilta oli kaverin mukaan menestys, vaikka asiasta ei muuten aluksi uskallettu olla mitään mieltä. Skumppa oli kuulemma avainasia illan onnistumisessa. Posted August 10, Olin muutama vuosi takaperin kutsuilla ei polttarit.

Aivan upea esittelijä, rempseä ja asiantunteva! Meillä oli ihan hauskaa ja juttukin luisti. Jossain vaiheessa tuli puheeksi polttarit. Esittelijä kertoi, että hän miettii useamman kerran lähteekö polttareihin esittelemään. Osa kutsuista mennyt ihan ok, osa ei. Erään kerran paikalla oli tasan morsian ja kaksi 2 vierasta. Toinen vieraista puhui koko ajan viereisessä huoneessa puhelimessa omia asioitaan , morsian itki hysteerisesti kun kukaan ei ollut tullut paikalle ja toinen vieraista lohdutteli vaivaantuneena.

No, myyntiä ei luonnollisesti tullut, mutta esittelijä oli antanut morsiammelle sääliksi kun kävi yhden dildon lahjaksi. Eli miettikää, onko tämä morsiammen juttu! Ja keskustelkaa ehdotus läpi myös polttaripalavereissa, ettei tule mitään närää.

You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Rekisteröidy Hääfoorumille Pääset osallistumaan hääkeskusteluun, aloittamaan oman hääpäiväkirjan, hääblogin ja kuvagallerian! Osallistu arvontaan Jaossa ,- lahjakortti.

Kotona, mökillä, puistossa, hotellissa, saunakammarissa, laiturilla, veneessä, työpaikalla jne. Kunhan pääsee autolla kohtuullisen lähelle. Esittelyssä on niin miehille kuin naisille sopivia tuotteita. Ja suurin osa sopii myöskin yhdessä käytettäväksi.

Esittely sopiikin yhtä hyvin niin miehille kuin naisillekin. Kaikki myytävät tuotteet mukana. Ei odottelua eikä rahojen keräilyä, tavaroiden jakoa eikä toimituskuluja. Lisäksi Collector lasku ja osamaksu. Esittely on maksuton, eikä meillä ole minimiostosrajaa. Pitkistä matkoista veloitamme pienen korvauksen. Yrityksille ja oppilaitoksille maksu tapauskohtaisesti. Posted February 28, Mäkin oon ollut mukana yhden ystävättären polttareissa, jossa oli laitteita esillä.

Oli ihanaa ja tytöt tykkäs. Vähän jotain erilaista, mutta erilainen ja edullinenkin vaihtoehto monille muille ideoille. Posted May 8, Posted May 9, Posted May 10, Oli tosi mukava, huumorintajunen ja asiansa osaava tuo esittelijä Paula. Posted May 21, Ympäri Suomen löytyy esittelijöitä tästä osoitteesta http: Posted September 7, Muuten kaikki sujui mukavasti mutta yksi tuote oli loppunut maahantuojalta emmekä saaneet niitä muiden tuotteiden kanssa.

Jouduin hätyyttämään mielestäni kohtuuttoman paljon esittelijää; monta s-postia, soittoja ja tekstaria että hän ylipäätään vastasi että "lappu oli hukkunut" ja loppujen lopuksi vahvisti että tuote toimitetaan pikaisesti. Ongelma oli vain, että hän vahvisti väärään tuotteen. Nyt sitten odotellaan mitä saadaan vai saadaanko mitään. Taas tuli vanha oppi mieleen; älä ikinä anna rahoja jos et saa tuotetta!!! Posted September 8, Hähää, mullapa joutuukin morsian itse pitämään seksiväline esittelyn!

Tarkoituksena EI ole järjestää mitään noloa, vaan pieni muotoinen komedia pätkä, oikeastaan Muutama perus lelu, ei mitään liian irstasta, ja morsiammen tehtävänä esitellä tuotteet, mutta selostuksen ei tarvitse välttämättä liittyä aiheeseen! Esim värinädildon voi esitellä kertomalla että "tämä   kanan munavispilä on ergonomisesti muotoiltu, ja varustettu portaattomalla tehon säädöllä Ja morsian saa tietenkin sitten vaivanpalkaksi tuotteet itselleen pitämään tuoreessa avioliitossaan tunteet kuumina.

Posted May 18, Kyselisin polttareita jo järjestäneiltä sekä niitä vasta suunnittelevilta, millaisia kokemuksia seksiväline-esittelyistä on kertynyt, tai mitä sellaisilta odottaisitte. Vai saisiko tästä peräti enemmän irti, jos kyseessä on pari, joka harrastaa itsekin aikuisten leikkikaluja ja siten osaa kertoa seikkaperäisesti niiden käytöstä? Oi tuo olis niin mun juttu! Pitää sitten tytöille varmaan vihajata. Minä en usko että sillä kovin vaikutusta ketä esittelee, toisaalta jos on vain nainen niin ilta pysyy "tyttöjen iltana"..

Posted May 23, Mulla ei ole kokemusta seksiväline-esittelyistä, mutta tunnelma olisi varmasti pilalla, mikäli sellainen ovesta esiin astuisi.

Eli kannattaa olla tarkka, kelle sellaista järkkää. Posted June 26, Viime vuonna oli ystävän polttarit, jossa pidettiin mm. Kutsut oli kyllä ihan hyvät ja aluksi esittelijä pyysi tulevaa morsianta kertomaan, mikä esine mikäkin oli ja morsiammella tietysti oli silmät sidottuna huiviin, ettei hän tosiaankaan nähnyt mikä hänen kädessään milloinkin oli.

Niin ja morsian ei tiennyt että kyseessä oli seksikutsut, joten tuli kyllä hyviä kommentteja niistä esineistä ,joita morsian koitti. Sitten tuon tunnustelun jälkeen morsiammelta otettiin pois huivi silmistä ja esittelijä alkoi kertomaan mitä milläkin välineellä tehdään yms.

Tuleva morsian ainakin tykkäs ja kyllä me muu polttariväki kans saatiin uutta infoa ja oli kyllä ihan hauskaa.. Posted August 9, Olen itse kuullut polttareista, joissa tällainen oli ja oli ollut ihan asiallinen ja mukava ilta. Omiin polttareihini en tätä haluaisi, sillä tiedän että polttariporukassa on sellaisia ystäviä, jotka menisivät tästä todella vaikeaksi.

Eli meillä ei kyse edes pelkästään morsiammesta vaan muistkin polttarivieraista. Muutoin olen kuullut tällaisten iltojen olevan "tyttöjen" suosikkeja. Eräs tuttuni siis järjesti illan työkavereilleen ja koko ilta oli kaverin mukaan menestys, vaikka asiasta ei muuten aluksi uskallettu olla mitään mieltä. Skumppa oli kuulemma avainasia illan onnistumisessa. Posted August 10, Olin muutama vuosi takaperin kutsuilla ei polttarit.

Aivan upea esittelijä, rempseä ja asiantunteva! Meillä oli ihan hauskaa ja juttukin luisti. Jossain vaiheessa tuli puheeksi polttarit. Esittelijä kertoi, että hän miettii useamman kerran lähteekö polttareihin esittelemään. Osa kutsuista mennyt ihan ok, osa ei.

Erään kerran paikalla oli tasan morsian ja kaksi 2 vierasta. Toinen vieraista puhui koko ajan viereisessä huoneessa puhelimessa omia asioitaan , morsian itki hysteerisesti kun kukaan ei ollut tullut paikalle ja toinen vieraista lohdutteli vaivaantuneena. No, myyntiä ei luonnollisesti tullut, mutta esittelijä oli antanut morsiammelle sääliksi kun kävi yhden dildon lahjaksi. Eli miettikää, onko tämä morsiammen juttu! Ja keskustelkaa ehdotus läpi myös polttaripalavereissa, ettei tule mitään närää.

You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Rekisteröidy Hääfoorumille Pääset osallistumaan hääkeskusteluun, aloittamaan oman hääpäiväkirjan, hääblogin ja kuvagallerian! Osallistu arvontaan Jaossa ,- lahjakortti.

Car seksilelu esittely -

Viime vuonna oli ystävän polttarit, jossa pidettiin mm. Posted May 10, Esittely on maksuton, eikä meillä ole minimiostosrajaa. Ystävien kanssa ollaan juteltu asiasta. Mäkin oon ollut mukana yhden ystävättären polttareissa, jossa oli laitteita esillä. Proudly powered by WordPress. Ystävien kanssa ollaan juteltu asiasta. Tällä kertaa kyse helsinkiläisestä esittelijästä. Esittelyn hintaa en muista vaikka sen emännältä kuulinkinmutta se oli parin kympin luokkaa. Posted June 26, Lopulta itse omistaja ei enää vastannut edes puhelimeen ja löi luurinkin jopa korvaan. Oli tosi mukava, huumorintajunen ja asiansa osaava tuo esittelijä Paula. Posted May 8,

0 thoughts on “Car seksilelu esittely

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *