Sexwork naisten seksi

sexwork naisten seksi

Morkkis sen jälkeen on pahinta.. Miten helppoa on saada mies, verrattuna teininä kaiken maailman keinoihin saada poju. Mietit vaan, etä mitä sitä tuli tehtyä. Laitat viestiä, että oli kivaa. Mietit, miten pitkään tätä voi jatkaa.. Miten se liittyy esitettyyn kysymykseen. Itse en ole koskaan etsinyt, enkä tiedä kenenkään kaverinkaan etsineen yhden illan juttuja. Yleensä niitä aktiivisesti vältellään, eli ongelmana on ollut, miten tunnistaa vakavaa tutustumista haluava mies sellaisesta, joka etsii yhden yön suhdetta.

Niitä yhden yön suhteitahan on kaikil,e naisille tarjolla aina, ei niitä tarvitsisi etsiä, jos haluaisi. Naiset useimmiten kuitenkin etsii oikeaa suhdetta.

Normaali arki tuo tullessaan, ei tarvitse kukkua yökausia kuppiloissa. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Taas noita huijaussivustojen linkkejä. Älkää menkö lankaan, kokeilkaa mieluummin vaikka suomitreffejä. Ei minun tarvitse etsiä seksiseuraa, olen saanut sitä oikein hyvin sen jälkeen, kun minä laitoin ilmoituksen sivulle sexwork.

Löydän aina kun haluan Baareihin tulee harvemmin vaivauduttua seksiseura mielessä. Netistä lähinnä nykyään seksiseurani haen. Aika helposti löytyy ihan laadukasta seuraa. Ai että ihan vaivaudut: Vastaa alkuperäiseen viestiin Naiset, mistä haette seksiseuranne? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Olen saanut selville, että eräs opiskelukaverini myy seksiä netti-ilmoituksella. Onko minun soveliasta mennä hänen asiakkaakseen? Väkivallan pelko saa minut seksityössä alistumaan miehille ja antamaan heidän tulla rajojeni ylitse.

Tämä masentaa ja lamaannuttaa minut niin, että olen muuttunut toiminta kyvyttömäksi arjessani, en kykene seksityön ohella enää käymään normi päivätyössä tai opiskelemaan. Syrjäydyn yhteiskunnasta seksityön vuoksi, joka on minulle lähes välttämätöntä huonosta sosioekonomisesta asemastani käsin, jota nämä häiriintyneet läskit vanhat suomalaiset, suurimmaksi osaksi varatut, juntti äijät käyttävät häikäilemättä hyväkseen.

En siedä hyväosaisten tuttavieni valituksia elämästään enää ollenkaan, kun eivät tiedä miten suomalaisessa yhteiskunnassa voi alempi sosiaaliluokkainen kärsiä.

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Onko prostituutio väärin? Tämä ei missään tapauksessa ole seuranhakuilmoitus vaan omia pohdiskelujani Eli jos olisin tässä harkitsemassa myymisen aloittamista, olen opiskelija tyttö, tarkoituksena ansaita ylimääräistä rahaa.

Ainoat asiat mitkä ois tielläni; pelkään oman turvallisuuden takia jos se onkin niin kauheaa että mielenterveyteni järkkyy. Pystyisköhän sen erottamaan omasta elämästään vain työnä, vai tunkeekohan se päähäni muutoinkin? Paljonkohan miehet olisi valmiita maksamaan? Minun mielestäni joku e vaikka muutaman tunnin ajalta ja kenties yöpymiseltä on liian vähän..

Se on kuitenkin naisen oma keho jota hän tarjoo.. Oisko joku liikaa? Huomioikaa se että täälä Suomessa naisilla ei ole samanlaista taloudellista ahdinkoa mitä jossaan Thaimaassa, joka ajaa ne naiset siihen. Se on musta niin väärin. Opiskelukaverilta ostaminen Olen saanut selville, että eräs opiskelukaverini myy seksiä netti-ilmoituksella.

Väkivallan pelko Väkivallan pelko saa minut seksityössä alistumaan miehille ja antamaan heidän tulla rajojeni ylitse.

Kannattaisi ehkä tarjota useampia eri aika- tai kertavaihtoja, niin löytyisi jokaiselle jotakin helpommin. Älä koskaan mene asiakkaan kotiin ja muista kumi aina vaikka asiakas vaatisi ilman kumia. Kerta panot eivät todellakaan kestä sitä puolta tuntia kun hoidat hommat hyvin. Ajattelin todella helposti että max. Kyllä matkalaukkuhorot ainakin maksavat hotellihuoneensa ihan itse. Asiakkaiden kotiin keikalle meneminen on ihan tavallista.

Mun mielestä nämä hintakeskustelut voi pitää poissa täältä suolesta. Onhan sitten piikkiporukkaa, joka menee hinnoissa alemmas mutta tason myötä sitten tuplaankin.

Et oo tosissasi, kuka maksaisi 30 min. Nuo hinnat on ihan käypäset. Etenkin jos tarjontaa on paljon, paikkakunta? Mä maksan eksoottissa paikoissa hyvännäköisille nuorehkoille naisille tälleen: Tuolla hinnalla vain uneksia voit että pääset lähelle hyvännäköistä nuorta naista. En uneksi, vaan käyn viikoittain kahdessa vakiopaikassani, joista toisessa on kolme naista ja toisessa yksi. Kaikki ovat itsenäisiä yrittäjiä, joten laillista se on.

Ovat nuoria ja nuorehkoja naisia, kauniitakin ja siroja, kymppisiä ja kaikki ovat aviorouvia ja mies suomalainen. Laillisissa thai-hieronta liikkeissä suoritettu yhdyntä prostituutiona ei ole myöskään laillista. Kuinka paljon olet harrastanut seksiä? Oletko harrastanut seksiä ennestään tuntemattoman ihmisen kanssa?

Jos sinulla jo on seksikokemuksia takana ja olet harrastanut tuntemattoman kanssa seksiä esimerkiksi baaripanon muodossa, niin eihän maksulliseksi ryhtyminen enää juuri mitään muuta.

Rahan pyytämistä seksistä pidetään usein jotenkin likaisena tai alhaisena. Saattaa kuitenkin olla, että samat ihmiset harrastavat tuntemattomien kanssa "ilmaista" seksiä, eli iskevät itselleen baarista seuraa. Usein tuohon vielä liittyy se, että seksin ehtona on miehen tarjoamat drinkit.

Jos mies ei tarjoa, ei tipu seksiä. Miten tuo eroaa prostituutiosta periaatteiltaan? Siten, että prostituoitu saa huomattavasti paremman palkkion ;. En ole miesten kanssa paljon sekstaillut eikä miehet mua pahemmin kiinnosta. Teen tämän vaan ylimääräsen rahan takia. En usko että keski-ikäinen äijä vaatii minulta erikoisempia seksitaitoja kun olen nuori ja nätti. Tuskin heidän vaimot paljoo sen paremmin osaa, en mä tiiä. Olen lukenut vain netistä vähän ohjeita. Mikään luksushuora en kuvittelekaan olevani.

Laitoin ilmotuksen ja oon nyt saanut yli vastausta. Osa kysyy suoraan paljon veloitan, osa ei taida tajuta vaan kehuvat vaan olevansa hyvinvarusteltuja yms. Yks äijä tarjosi , mikä on kyllä jo liikaa niin etten kehtaa pyytää. Olisin valmis menemään vaikka hotelliin mitä monet ehdottikin, ja olemaan vaikka koko yön.

Tarkoitus olisi saada e kasaan jotta saan sen jutun ostettua mitä varten tätä lähdinkin tekemään: D Jos muutamaa miestä nussisin niin uskon että saan tonnin kasaan.. Yksi herra kysyi jos voitaisiin vain suudella ja hän maksaisi siitä.. En ole mikään huoliteltu naisellinen klassinen kaunotar vaan erikoisemman näköinen, ja kuvailin itseäni aika osuvasti siinä ilmoituksessani, vaikutti että monet kiinnitti juuri siihen huomionsa. Olisi kiva tietää minne ilmoitus kannattaa tehdä?

Itse olen harkinnut samaa. Kotiini en missään nimessä ketään ottaisi.. Suomessa saa myydä seksiä ja ostaa mut suora ilmoittelu kiellettyä ellei omia maksettuja kotisivuja,esim. Muista myös että seksipalveluista on maksettava vero eli sun pitää toimia yrittäjä pohjaisesti eli hankkia y-tunnus. Et voi maksaa omalla verokortilla omaehtoisena maksuna seksistä veroja vaikka jotkut näin väittävätkin. Kun hankit y-tunnuksen voit ilmoittaa alaksesi seksi tms.

Lisätietoja voit kysyä vaikka sähköpostilla verotoimistosta. Sihteeriopiston ylläpito tietää tasantarkkaan ilmoituksien perimmäisistä tarkoituksista mutta virkavaltaa silmälläpitäen heidän täytyy karsia sellaiset ilmoitukset joissa selvästi on kirjoitettu seksin myymisestä.

Taisit kuitenkin tarkoittaa ns. Kuka järkevä nyt maksaisi touhuistaan veroja? Mä ainakin suunnittelin ottavani vaan käteistä ja pistäväni omaan taskuun. Valtiolle ei mun pimpillä ansaitut rahat kuulu.

Huomio, kysymys; mikä on sopiva kiertoilmaisu seksin myymiselle? Kun sitä ei voi suoraan noihin ilmoituksiin kirjoittaa Sä aloittaja oot selvästi feikki,joku mies stalkkaaja: Periaatteessa siis, jos ei ansaitse enemmän kuin kaikki on ok?

En ole feikki enkä mies, vaan ihan nainen ja harkinnut tätä myymis juttua nyt vähän aikaa. Koita hyväksyä tosiasia että meitä on olemassa. Jos isokenkäiset päättäjät luulevat saavansa verorahoja mun kehon myymisestä niin turha kuvitella. Maksaisitko itse veroja rahoista, jotka olet saanut nussimalla jotain keski-ikäisiä äijiä?

Ei ole kenenkään ihmisen kannalta järkevää vielä maksaa jotain saatanan veroja siitä rahamäärästä jota sulle maksetaan haarojen levittämisestä.. Se on henkilökohtainen asia eikä kuulu millekään valtiolle. En todellakaan tule nauttimaan huoraamisesta, mutta aion silti toteuttaa sen koska haluan extrarahaa. Ja aion pistää omaan taskuun joka vaivalla ansaitun euron Minua oksettaa tuommoinen muka-feminismi, että nainen muka ei saa myydä itseään.

Nainen saa itse päättää mitä tekee kehollaan. Eri asia nuo thai hieromot sun muut, ne naiset on tod näkösesti ihmiskaupan uhreja tai tekee sen taloudellisen ahdingon takia, sitä en hyväksy ja ne pitäisi kieltää. Mutta jos hyvässä asemassa oleva itsenäinen suomalainen nainen haluaa myydä seksiä ni se on hänen ona valinta, eikä mitään häpeällistä. Ja pullonkerääjienkien pitäisi maksaa veroja. Pulloja kerää ja pilluaan myyvät vain ne jotka tarvitsevat ylimääräistä rahaa.

Miksi kukaan urpo maksaisi siitä veroja? Tuohan on ihan järjetöntä. Ei huoraus ole mikään tavallinen ansiotyö josta maksetaan veroja. Minä en oman kehoni myymisestä antaisi euroakaan päättäjien taskuun. Ja tuskin kukaan keski-ikäinen varattu ukko haluaa mua kellekään "paljastaa" kun itsekin ostavat seksiä salaa. Valtio haluaa kyllä kiskoa jokaisen pennin ihmisiltä. Miksi prostut vertaavat itseään muihin oikeisiin palvelun tarjoajiin kuten kampaajiin ym?

Miksi prostuilu ei olekkaan enää työtä, kun aletaan puhua veroista? Miksi prostut vaativat toiminnalleen hyväksyntää, jos harrastatte veronkiertoa? Miksi prostut käyttävät veronmaksajien ylläpitämiä palveluja, jos eivät itse maksa veroja? Miksi prostujen pitäisi olla erikoiskansalaisia, joita veronmaksu velvollisuus ei koske? Sillä elää kymmeniä tuhansia opiskelijoita Suomessa. Opiskelijoita, jotka käyvät oikeissa töissä lisäksi. Rahat riittävät, jos vähentää merkkivaatteiden ostoa, baarireissuja jne Siinä olet oikeassa, että keski-ikäiset ukot, usein perheelliset pitävät loisivia prostuja yllä.

En vertaa horoilua oikeeaan työhön. Niillä ei ole mitään tekemistä keskenään. Seksin myyminen omalla vapaa-ajalla ei ole mitään työtä eikä siitä kuulu maksaa veroa. Ai pitäisi käydä lukiota ja samalla käydä töissä? Et ole tainut olla koskaan lukiossa? Jos opintotuki, joka omalla kohdallani ei ole kummoinen, ei riitä elämiseen on sitä rahaa hankittava muualta niin kauan kuin ei ole ammatissa.

Eli täytyykö palkasta maksaa veroja? Suomessa vakituisesti asuva henkilö on verovelvollinen saamastaan ansiotulosta ja elinkeinotulosta. Prostituutio ei tee tästä säännöstä poikkeusta. Mikäli sinulla on työsuhde, tulee sinun antaa verokorttisi työnantajalle.

Palkanmaksajan velvollisuutena on hoitaa ennakonpidätyksen toimittaminen. Palkansaajan velvollisuutena on tarkistaa, että veroilmoituksella on ilmoitettu kaikki tulot oikein. Se seikka, että työnantaja saattaa syyllistyä paritukseen, ei vapauta palkansaajaa verovelvollisuudesta. Mikäli saat palkkioita suoraan asiakkailtasi, kyseessä ei ole palkka vaan elinkeinotulo. Tällöin sinulla ei ole työnantajaa vaan toimit itsenäisenä elinkeinonharjoittajana.

Elinkeinonharjoittaja on velvollinen pitämään kirjanpitoa, jonka avulla lasketaan elikeinon tuotot, kulut ja veronalainen elinkeinotulo. Mikäli saadut palkkiot ovat hyvin vähäisiä ja satunnaisia, voit ilmoittaa ne veroilmoituksen kohdassa muut ansiotulot. Vastaavasti tulonhankintaan liittyvät kulut merkitään veroilmoituksen kohtaan tulonhankkimiskulut. Kuitteja ei liitetä veroilmoitukseen, mutta sinun pitää itse säilyttää kaikki tositteet vähintään kuusi vuotta ja kirjanpitokirjat vähintään kymmenen vuotta tilikauden päättymisestä.

Mikäli itsenäinen elinkeinotoiminta jatkuu pidempään kuin muutaman kuukauden tai sillä ansaitaan enemmän kuin muutama satanen, kannattaa ilmoittautua itsenäiseksi elinkeinonharjoittajaksi. Ohjeet ja lomakkeet löytyvät yritystietojärjestelmän verkkosivuilta http: Mikäli itselläsi ei ole kirjanpidon koulutusta, kannattaa hankkia kirjanpitäjä tai tilitoimisto.

Eläketurva hoituu YEL-vakuutuksella, joka on tietenkin vähennyskelpoinen kulu elinkeinotoimintasi kirjanpidossa ja verotuksessa. Parittaminen on rikos, eli prostitoudulla ei voi olla työnantajaa.

Jos minö levitän haarani, sinne ei valtio sörki. Pidän itse joka vaivalla saadun euron. Tyypillinen asenne ylimielisiltä, lakia ja säädöksiä halveksivilta prostuilta.

Jos et ole valmis maksamaan prostituutiotuloistasi veroa, sinun ei pidä käyttää veronmaksajien ylläpitämiä palveluja. Esimerkiksi Terveydenhuolto, poliisi, Kela, koulut ovat veronmaksajien ylläpitämiä palveluja. Sinä käyt koulua veronmaksajien kustantamana.

Jos menet terveyskeskukseen hoidattamaan kurkkutippurisi, sekin on veronmaksajien ylläpitämä palvelu. Jos menet täyteen junaan ja konduktööri ilmoittaa sinulle, että sinä maksat kaikkien muidenkin junamatkustajien liput olisiko se sinusta oikein ja maksaisitko mukisematta?

Toivottavasti yksinkertainen esimerkki saa vähäisen älysi ymmärtämään miten asiat yhteiskunnassa menee. Käyn koulua verorahoilla kuten jokainen muukin suomalainen opiskelija. Haarojen levittämisestä saisin extrarahaa itselleni. Minunhan pitäisi saada moisesta likaisen työn lisää. Ja tämä on itse valitsemani tie, kärsin itse sen haittapuolet mutta korjaan myös itse palkkion.

Sitäpaitsi kuinka paljon luulet satunnaisesta seksistä rahaa ottavan opiskelijan tienaavan? Luuletko että minulla riittää aikaa, mahdollisuuksia, jaksamista, mielenkiintoa ja mielen lujuutta jyystää miesten kanssa liukuhihnatyyliin?

Paljon luulet että saan rahaa? Jos saan kolmen äijän nussimisesta kuussa reilun tonnin, se ei todellakaan yritä mitään rajaa, että siitä pitäisi maksaa veroja. Sinä se taidat olla se tyhmä tässä. Sinulla on mahdollisuus hakea oikeita töitä opiskelun tueksi. Sinulla on mahdollisuus saada toimeentulotukea. Sinulla on mahdollisuus saada opintolainaa. Sinulla on mahdollisuus saada asumislisää. Loppupeleissä kysymys on menojen säätämisestä tulojen mukaan. Jos saat tuloja prostituutiosta n.

Se on tukien väärinkäyttämistä. Jokaista opintoraha- tai asumislisäkuukautta kohden sinulla voi olla tuloa keskimäärin euroa ja jokaista tuetonta kuukautta kohden 1 euroa. Esimerkiksi yhdeksällä tukikuukaudella vuosituloraja on 11 euroa. Opintotuki siis kannustaa laiskottelemaan työnteon sijasta. En ole koskaan antanut naisille rahaa mutta naiset kyllä maksavat minulle mielellään aina kun haluavat hyvää ja pitkään. Jos joku pimatsu vastaa sulle sivustoilta puhelimeen tai sähköpostiin ja tarjoaa seksiä maksusta, vinkkaa verotoimistoon anna sähköposti sinne kopioituna jossa lähettäjä tai puh.

Tarpeeks moni ilmoitus saa viranomaiset liikkeelle ja kyllä nuo sivut saa suljetuksi ja ylläpitäjät vastuuseen. Voit tehdä aina ns. Jos myyjä on paritettu, kuten aina ovat, niin pelkkä oston yritys eli koeosto on rankaistava ja vie putkaan, poliisivankilaan, käräjille ja Helvettiin. Myyjät eivät aina ole paritettuja, ne ulkomaalaiset jotka tänne tulee ovat toki, mutta ei suomalaisista suurin osa.

Vaan opiskelijoita lisärahaa vailla niinkuin minäkin. Helvetti on mielikuvitusta ja kukaan ei joudu huoraamisesta mihinkään helvettiin, huoraus on henkilökohtainen asia ja päätös jos siihen ei liity ihmiskauppaa, painostusta tai taloudellista ahdinkoa.

Kun se on naisen oma päätös se ei ole muiden asia puuttua. Kukaan ei arvostele mua sen takia. Kymmenien opiskelijatyttöjen luona vierailleena voin sanoa että ainakin pirkanmaalla on hintataso seuraanvanlainen. Nyt viikonvaihteessa kerroin, että hänelle on ilmaantunut kilpailija kun minulta kysyttiin kiinnostaisiko vaihtelu.

Tottakai on ainoa asiakas: D ja tyttö huokailee ja tärisee orgasmin kourissa aina aktin jälkeen: D kyllä ammattilainen tietää mistä narusta millonki pitää nykiä Eräänki kerran feikannu jopa ne lihas nykimiset.

Prostuja käyttävät miehet ovat yksinkertaisesti tyhmiä. Niin tyhmiä, etteivät osaa erottaa feikkiorgasmia oikeasta. Niin tyhmiä, että eivät halua tietää prostun käyttävän liukuvoiteita jo ennen asiakkaan tuloa. Niin tyhmiä, että eivät osaa pelätä tauteja. Niin tyhmiä, että uskovat kaikki prostujen kehut ja muut feikkikujerrukset.

Niin tyhmiä, että uskovat olevansa suuria rakastajia ja isokaluisia, kun prostu niin sanoo. Niin tyhmiä, että maksavat ylihintaa kulahtaneista siiderivalaista.

sexwork naisten seksi

Sexwork naisten seksi -

Taas yksi legenda lisää: Sexwork naisten seksi on haukuttu myös ainakin toisessa Sihteeriopiston ketjussa. Laitat viestiä, että oli kivaa. Uskoisin että kaikki on ostettu käteisellä koska lainaa hän tuskin niihin saisi kun on virallisesti työtön. Koko elämä tuntuu olevan pussista ulos tulemista ihan niikuin siittiötkin tekee tosin sen eteen pitää tehdä töitä. Aika helposti löytyy ihan laadukasta seuraa. Tai jos korreloi, niin hienoisesti eri suuntaan kuin Make Man esittää. Ainakun tulet pussista ulos niin on toinen pussi josta pitää päästä ulos. Ja Uskon kyllä, että moni vähän vanhempi mies saattaisi maksaa ihan hyvin vaikkei olisikaan se kaikkein kaunein kukkanen Se on henkilökohtainen asia eikä kuulu millekään valtiolle. Keskustelu24 Seksi Onko prostituutio väärin? Kyllä löytyy myös naisia, jotka ymmärtävät tämän asian Vastaa alkuperäiseen viestiin Uskallanko myymään?

0 thoughts on “Sexwork naisten seksi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *