Strap on miehelle iskuri netti

strap on miehelle iskuri netti

Osittain ehkä siksi tunnen itseni kovin loukatuksi, koska tätä salailua on kestänyt niin kauan, eikä mieheni olisi ollut valmis jakamaan tätä tietoa itsestään, ellei olisi tullut pakko eteen. Kuinka paljon luottamusta menikään tässä.. Varsinkin kun hän ensin vielä kiinni jäätyäänkin yritti peittää asian Vaikka kuinka yritän, en voi luottaa.. Ainakaan vielä, vaikkei asia ihan uusi olekkaan enää. Väkisinkin sitä tuumii, että mitähän hän on muuta touhunnut..

Ja missä, kenen kanssa ym ym Niinpä niin.. Totuus sattuu, mutten tiedä sattuuko sen peittäminen vielä enemmän. En halua loukata ketään tällä, mutta mistäköhän mahtaa johtua, että juuri bi ihmiset tuntuvat hakevan kaikkein eniten seuraa.. Siis nimenomaan varatut bi: Voiko tosiaan olla niin, että bi ei kykene olemaan uskollinen ainoastaan yhdelle ihmiselle..???

Tarvitsee kuitenkin sen toisenkin sukupuolen "käyttöönsä" Pettäminen on pettämistä sekä naisen että miehen kanssa. Mutta luvalla pettäminen ei ole pettämistä kummankaan sukupuolen kanssa. Sinun pitää harkita tarkkaan, että mikä on kannattavaa. Jos annat miehellesi luvan harrastaa silloin tällöin seksiä toisten miesten kanssa, voi asia selvittää miehesi päätä ja teidän suhdettanne oikein kertaheitolla.

Voittee saada avoimemman ja paremman suhteen. Toisaalta, voi olla, että miehesi huomaa, että ruoho on aivan oikeasti vihreämpää aidan toisella puolella. Se, että häntä ei kovinkaan paljon kiinnosta seksi naisen kanssa, mutta sitäkin enemmän miehen kanssa, viittaa siihen, että hän ei ole ainakaan mikään bi vaan paremminkin lähempänä homoa. Tällaisia miehiä tuntuu olevan maailma pullollaan. Minusta se on oire siitä, että yhteiskunta ja sitä myöten ihmiset itse tukahduttavat seksuaalisuuttaan.

Vähän sama juttu kuin pappien selibaatti. Ensin tukahdutetaan luonnolliset tarpeet muutamaksi vuosikymmeneksi ja sitten kähmitään pikkutyttyjä tai -poikia. Aika mielenkiintoinen aihe, joten pitää myös minunkin taas kertoa mielipiteeni.

Bi- miehet tulee vanhemmiten aina enemmän riippuvaisia myös miesseurasta. Nuoruus on ohi ja kaikki ne voimat jotka on pitäneet bissen kasassa on tärkeää.

Kumppani on hän sitten mitä sukupuolta hyvänsä pitää bisseään kuin kuttua liekanarussa. Bi-mies kieltävää sen joskus hyvinkin voimakkaasti ja voiva joskus sanoa pitkäaikaiselle mieskumppanille aika pahastikin. Kuitenkin he ovat aina riippuvaisia juuri miehistä ja se on koko parisuhteen naisen kanssa menestymisen turva. Voi kuinka kamalaa se varmasti on heterovaimolle. Olen huomannut ajat jolloin bi-mies juuri eniten kaipaa toista miestä. Tämä aika heinäkuun alussa on mielestäni juuri se kovin mieskiima-aika bissellelle.

Tuossa helmikuussa ystävänpäivän aikaan ja syys-lokakuun vaihteessa on juuri ne ajat jolloin havaintoni mukaan bi-mies haluaa juuri miestä. Kun ne ajat on ohitettu bi-mies tavallisesti palaa penis nöyränä taas naisensa pariin. Mieskiima-ajan jälkeen bisse saa ne kovimmat kiksit naisensa kanssa. Silloin hän unohtaa ja kieltää raivoisasti sen toisen osan seksuaalisuudestaan. Jos mieskumppanilla saattaa olla joku mahdollinen uusiystävyys hän saattaa alkaa raivokkaat mieliskely-yrityksen vanhan mieskumppanin vallassaan pitämisen puolesta.

Ossi taisi tuossa juuri avata ranneliikkeen oman horoskooppipalstan 8-]. Ikävä kyllä en tunne yhtään bi-miestä.

Sen sijaan tunnen todella ison joukon miehiä, jotka ovat nuorena menneet naimisiin ja yrittäneet siten tukahduttaa tai salata homoutensa. Vanhemmiten paineet kasvavat liian suuriksi ja edessä on ero - usein hyvin tuskallinen, kun asioiden todellinen laita selviävää vaimollekin vuosien tai vuosikymmenten salailun jälkeen.

Tai sitten avioliitossa roikutaan väkisin lasten tai ystävien takia ja koko asiasta vaietaan yhteisen edun nimissä. Näitä tapauksia on tuttavapiirini pullollaan. Tähän samaan viittaa myös nimimerkin "Naitu nainen" tilanne.

Hänen miehensä on siis kysellyt lupaa syrjähyppyihin juuri miesten kanssa, joten naiset eivät taida häntä enää juurikaan kiinnostaa. Mies kuulostaa enemmänkin homolta kuin bisseltä. Voin vain ottaa osaa nimimerkin tilanteeseen. Se on todella tavallinen tarina ja joka parin pitää itse päättää, mitä jatkossa tehdään. Eipä tällaista heteron lähettämää viestiä homosivuille voi paheksua. Päinvastoin - asiallisuus ja keskustelu näistäkin asioista on tervettä kanssakäymistä.

Asia on uskoakseni erittäin kinkkinen; tässä onkin jo tullut aikaisemmin hyviä näkökantoja siitä, mistä voisi olla kysymys. Itselläni ei ole antaa Sinulle hyviä neuvoja. Oli ihminen hetero, bi tai homo, mikään ei oikeuta häntä satuttamaan toista, oli kyse elämänkumppanista tai ystävästä.

Joskus tuntuu, että bit toteuttavat itseään selittämällä itselleen, kuinka heidän kaksijakoinen seksuaalisuutensa vaatii vieraissa miehissä käyntiä.

He tekevät sen "säilyttääkseen mielenterveytensä". Nyt täytyy kuitenkin muistaa, että kyse on luultavimmin puhtaasta seksistä. Tällöin ei ole mielestäni mitään eroa siinä, käykö mies naisissa vai miehissä.

Eri asia on, jos kyseessä on puhdas rakkaustarina. Tällöinhän puhutaan jo todella vakavan luokan asioista. Eli - huolissani olen seurannut naimisissa olevien miesten ilmoituksia homopalstoilla, joissa he hakevat miesseuraa.

Itse en missään tapauksessa voi tarttua tällaiseen syöttiin, koska miehen kotona odottavat vaimo ja mahdolliset lapset. Tällaiseen mieheen sekaantuminen tarkoittaisi näkemykseni mukaan kaikkien muiden - paitsi k. Miehellä homouden kohtaaminen on vaikeampi asia kuin naiselle! Eikö tätä jo tajuta? Naimisiin aikoinani menneenä voinen valaista asiaa. Suomessakin avioliitot ovat varsinkin aiemmin toimineet ja osin vieläkin toimivat periaatteella "vaimo tekee kotityöt ja antaa pimppaa " eli mies on saanut ja saa usein vieläkin huoltopuolen toimimaan naisen naimalla.

Juuri tämän takia suurin osa avioerohakemuksista on naisten vireille panemia. Mies panee eroon vireille yleensä vain siinä tapauksessa, että hänellä on uusi nainen jo katsottuna. Houkuttaa se huoltopuolen kuntoon saaminen homojakin. Naitu nainen, olen pahoillani: Ossin bihoroskoopit taas ovat juuri samanlaisia kuin muutkin horoskoopit, kaipa ne joskus osuvat kohdalle jonkun kohdalla, mutta suurimmalla osalla menevät pahasti metsään.

Jostain syystä täälläkin on kauhea tarve tehdä miehestä homo; voihan hän ollakin, mutta kyllä biseksuaalisuus on oikeasti olemassa eikä se ole mikään homous, jota ei vaan vielä ole kehdattu myöntää tai siirtymävaihe. Olen siis varautunut näihin tiettyihin kommentteihin. Olen tietoinen ettei haluni ole "tervettä" ja terveellistä minulle, mutta olen päätökseni tehnyt. Ongelmana onkin nyt vähän että en tiedä mistä tälläistä ihmistä hakisin. Käytännössä en halua harrastaa hänen kanssaan seksiä.

Se tekee tästä ongelman. En myöskään halua välttämättä samalla paikkakunnalla asuvaa, koska pieni paikka enkä halua kenenkään läheisen tai edes tutun tietävän. Joku vois nyt jakaa ajatuksia tästä sekavasta teksistä ja kertoa ratkasun ongelmaan. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Mies haluaa olla nöyrä palvelijani Mies haluaa olla nöyrä palvelijani Kuningatar ko Haluaisin saada vähän neuvoja seuraavaan tilanteeseen: Tapasin miehen, joka sanoo haluavansa palvoa minua ja olla nöyrä palvelijani. Olen luonteeltani kyllä dominoiva, mutta en ole koskaan ollut tekemisissä kenenkään kanssa, joka todella haluaisi nöyryytystä ja alistusta osakseen.

En oikein tiedä mitä tehdä. Osaako joku asiasta tietäväinen neuvoa? Mies sanoo, että haluaa minun omistavan hänet, haluaa piiskaa tms. Tämä hänen fetissinsä ulottuu selvästikin koko elämän alueelle, eikä vain makuuhuoneen puolelle.

Tavallaan voisi olla ihan hauska kokemus: D, mutta toisaalta taas jännittää. En oikein tiedä miten käskeä ja miten paljon. Yksi hullu esimerkki on, että hän halusi esimerkiksi toimia nelinkontin ihmistuolinani Hän sanoo, että haluaa elää vuokseni ja että saan hallita hänen elämäänsä rahoja myöten. Onko jollain tällaisia taipumuksia itsellään tai jollain kokemuksia vastaavasta? Kyllä kuvailemasi kaltaisia miehiä todella on. Tiedän sen, koska itsellänikin on koko ikäni ollut samanlaisia fantasioita ja olen myös saanut toteuttaa niitä turvallisesti.

Huomasin taipumukseni jo vuotiaana 28 vuotta sitten, mutta aivan niin voimakkaana kuin kerroit nelinkontin ihmistuolina, raha-asioiden antaminen toisen hallittaviksi , ei taipumus ole itselläni koskaan esiintynyt, vaan vedän kyllä rajan tuohonkin.

Mukavaa se muuten kieltämättä on. Olen vuosien varrella huomannut että on vastaavasti paljon naisia, jotka pitävät hyvin paljon hallitsevasta ja dominoivasta osastaan. Tällaisia naisia on yllättävän paljon. Kun tällainen nainen ja hallitsemisesta pitävä mies kohtaavat, lopputulos saattaa olla todella ihana kokemus puolin ja toisin.

Ollin kahdeksan vuotta avioliitossa naisen kanssa, joka todella halusi olla hallitseva ja hän jo suhteen alkuaikoina heti vaistosi, että minä vastaavasti nauttisin dominoivan naisen läsnäolosta.

Tällaisessa tilanteessa turvallisuus ja luottamus puolin ja toisin on hyvin tärkeää. Eli alistuvaa osapuolta ei saa käyttää hyväkseen eikä tehdä asioita, joita toinen ei halua. Eräs ikimuistoisin asia, jonka olen kokenut jo kolmen eri dominoivan naisen kanssa 20 vuoden ajan on se, kun nainen sitoo minut vuoteeseen ja tekee siinä tilanteessa kaikkea mukavaa.

Naisella on tässä tilanteessa mahdollisuus toteuttaa lähes kaikkea, mitä hän pystyy kuvittelemaan. Dominoivalle naiselle tällainen hetki on unelmien täyttymys, samoin alistuvalle miehelle. Joten ehdotan sinulle klassista sänkyyn sitomisen tilannetta. Kiihota kumppanisi äärimmilleen tuossa tilanteessa, ennen kuin menet hänen päälleen ja otat hänen sisällesi. Kokemus on unohtumaton, puolin ja toisin. Olen tietoinen, että on miehiä ja naisia , jotka haluavat tulla alistetuksi seksin saralla.

Erikoistahan tässä onkin se, ettei se näytä hänen osaltaan jäävän vain alistamisseksiin, vaan käy ilmi ihan jokaisessa hetkessä arjessa. Minusta kun ihmisellä tulee olla mahdollisuus nähdä asioita myös valtakuvion ulkopuolelta. Mikäli ollaan aina alistus-alistamissuhteessa on vaarana ettei teille tule tilaa tutustua toisiinne, kuin roolihahmoina.

Matriarkaattinen puolesi on myöskin vaarassa kasvaa liian suureksi ja yksipuoliseksi ja miehelläsi saattaa olla jonkinlainen heikkous naisten suhteen, mikä ei ole hyväksi.

Onhan kuitenkin pääasia, että sadomasokistisista fantasioista uskalletaan kertoa, ja että dominoivat naiset ja alistuvat miehet ylipäätään kohtaavat joskus toisiaan, koska yleensä tuppaa menemään niin, että alistuvat miehet jäävät keskenään runkkaamaan, kun dominoivat naiset kieltäytyvät dominoimasta tai ainakaan tekemästä sitä jatkuvasti.

Tasapainoisessa yhteiskunnassa uskoakseni jopa kaksi naista kymmenestä toimisi "ruoskijana". Koeta saada miehesi kiinni siitä, että hän haluaa rangaistuksia ja sitten toteat, että kidutat häntä vaikkapa ilman syytä. Älä anna hänelle edes mahdollisuutta tehdä oikein ainakaan aina , vaan pakota hänet luopumaan tuosta kuvasta, että hän voi miellyttää sinua kuvittelemalla, että tekee oikein.

Ja anna hänelle hetkiä normaalissa elämässä, joissa et ole domina vaan ihmissuhde. Voin suositella lämpimästi tekemään niin. Enemmänkin asenteen, äänensävyn ja terävien huomioiden.

Suosittelen myös jonkun kamppailulajin kesto-opettelua. Silloin kun satutat fyysisesti vähänkin kovempaa anna hänen olla kahlittuna ja kykenemättömänä väistämään iskuja, näin energiaa ei mene turhaan ähkimiseen ja miehen epätoivoiseen paikallapitämiseen. Lyömäaseina toimivat hyvin esimerkiksi ratsupiiska ja puupamppu tai perinteinen karttakeppi, miksei ruoskakin. Lisäksi avokämmentä naamalle annettuna kannattaa kokeilla.

Se on usein nolottavaa ja kiihottavaa samanaikaisesti. Voit lyödä lujaa posken alueelle sormukset sormissa, turvallista. Orjuuta miehesi, mutta pidä suhde kestävänä ja täysjärkisenä Kiinnitä huomiota alistamiseen tähtäävissä seksi- ym. Haluaako hän vielä heti rakastelun jälkeenkin olla samalla tavalla alistuva orja vai ovatko tunteet muuttuneet? Tunteeko hän alistamisen jälkeen seksiaktin jälkeen häpeää? Jos hän ei rakastelun jälkeen, jolloin toteutit hänen suurimmat toiveensa, haluakaan yhtäkkiä olla se nöyrä palvelija jollainen hän halusi olla vain hetki sitten, kannattaa olla varuillaan.

Kun yhdyntänne on ohi tee heti sen jälkeen huomioita, millaisia tunteita ja mielipiteitä puolisosi osoittaa. Kysy vaikka heti välittömästi, siis heti, aivan heti välittömästi rakastelun loputtua, haluaisiko hän yhä tulla sinun kotiorjaksesi? Katso hänen silmiään ja seuraa vastausta. Mikäli hän ei heti aktinne jälkeen olekaan enää yhtä innokas kotiorjan rooliin tai osoittaa ilmeillään, käytöksellään tms. Henkilö joka siirtää ahdistavia tunteitaan seksiaddiktioihin, palautuu yllättävän nopeasti aktin jälkeen, parissa minuutissa, entiselleen jossa hän haluaa olla jokin kotiorja.

Siksi tärkeintä totuuden selvittämiseksi on tuo lyhyt aika aktin jälkeen. Ihminen siirtää luonnostaan monia tunteitaan kuten ahdistumista, pelkoa, häpeää ym.

strap on miehelle iskuri netti

Strap on miehelle iskuri netti -

Hän lisäsi ensin öljyä kullinsa varteen ja asetti sen sitten peppureiälleni. Käytännössä en halua harrastaa hänen kanssaan seksiä. Uskaltaisin väittää, että jos mieheni olisi kertonut bi henkisyydestään paljon aiemmin siis useita vuosia ja tehnyt sen niin, ettei minun naiseuttani olisi tavallaan aliarvioitu. Tunsin hänen hengityksessään alkoholin tuoksun ja silloin muistin hänen kertoneen tulevansa luokseni suoraan jostain hippaloista. Osaako joku asiasta tietäväinen neuvoa? Lähettämäni kuvat olivat kyllä saaneet kehuja, joten itseluottamikseni oli tässä vaiheessa vielä huipussaan Se on todella lola alaston suomi com tarina ja joka parin pitää itse päättää, mitä jatkossa tehdään. Mutta luvalla pettäminen ei ole pettämistä kummankaan sukupuolen kanssa. Jäykistyin hänen puristaessaan elimeni tiukasti käteensä. Sähköposti ei kuitenkaan ole kaikkein luotettavin viestintätapa ja halusimme lopettaa käytännön, jossa vastaajan sähköpostiosoite välittyy ilmoittajalle vastauksen mukana.

0 thoughts on “Strap on miehelle iskuri netti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *